Not known Facts About نیلینگ
Not known Facts About نیلینگ
Blog Article
در این حالت، هنگامی که نیروهای درون سیستم بیشتر از مقاومت مجاز (در تمام یا قسمتی از سیستم) میشود، گسیختگی رخ میدهد.
امروزه پایدارسازی به روشهای نیلینگ و خرپای فولادی، متداول ترین روشهای پایدارسازی گود در سطح کشور هستند. هر کدام از روشهای مذکور دارای مزایا و معایبی نسبت به یکدیگر هستند که با بررسی جمیع آنها زیر نظر مشاور پایدارسازی مجرب، کارفرمایان محترم در هر پروژه اقدام به انتخاب روش مناسب مینمایند.
سیستم میخکوبی یا نیلینگ، فرآیندی است که اجرای آن نیاز به تبحر خاص و ویژه دارد. هرچند که فضا و موقعیت زمین برای انجام این فرآیند بسیار حیاتی هستند، اما اهمیت حضور مهندسان باتجربه و متخصص در این زمینه تأثیر بسزایی در نتیجه کار خواهد داشت.
عرض نوارهای زهکش (ژئوکامپوزیت) نیز باید حداقل ۲۰ سانتیمتر در نظر گرفته شود.
روش نیلینگ بهعنوان یک تکنیک پیشرفته و گسترده، در بسیاری از حوزهها برای اهداف متعدد مورد استفاده قرار میگیرد.
بیش از ۳۰ ساعت آموزش حرفهای ولی رایگان دفترفنی و ساختمان سازی دریافت مزایا و معایب نیلینگ
البته باید در نظر داشت که اگر اجرای این میخکوبی توسط افراد مجرب و باتجربه انجام گیرد پیچیدگیها و معایب آن به حداقل ممکن رسیده و بهراحتی اجرا خواهد شد.
ناحیه فعال تمایل به جدا شدن از ناحیه مقاوم را دارد و با اتصال ناحیه فعال به ناحیه مقاوم، می توان مانع از این جداشدگی شد. با این امر، اگر ناحیه فعال بخواهد از ناحیه مقاوم جدا شود باید میخها را از جای خود در آورد؛ لذا نیلینگ چیست باعث تولید نیروی محوری کششی در میخ و تنش برشی از نوع اصطکاکی در دور میخ میگردد.
آمریکاییها نیز توانستند این روش را بهطور چشمگیری توسعه دهند و با استفاده از دیوارهایی، مهار خاک را بهطور کامل اجرا کنند.
جهت اطلاع از هزینه اجرای سازه نگهبان نیلینگ پیشنهاد میشود که با کارشناسان فعال در این زمینه صحبت کرده و پس از مقایسه نحوه اجرا، هزینه و زمان اقدام کنید.
این گونه سنگهای هوازده ممکن است دارای صفحات ضعیف نامناسب مانند درزهها، شکستگیها، بریدگیها، گسلهها، چینها، تورق و سطوح کلیواژ باشند. این صفحات میتوانند روی پایداری چاهکها تأثیر گذاشته و عمل تزریق دوغاب را با مشکل مواجه سازند.
کمترین میزان طول همپوشانی در زهکشهای نواری باید ۵۰ سانتیمتر باشد.
دستگاه نیلینگ یا ماشین میخ کوب به تجهیزاتی گفته میشود که برای اجرای عملیات نیلینگ استفاده میشود و به وسیله آن میتوان میخهای فولادی را درون خاک یا دیوارهها قرار داد.
از مهم ترین مزایا و علتهای استفاده از روش نیلینگ، میتوان به موارد زیر اشاره کرد: